Luzan Business
0

NEO

NEO este un brand de renume, recunoscut pentru produsele sale din tutun încălzit, care sunt compatibile cu aparatele GLO. Lansat pentru a răspunde nevoilor moderne ale fumătorilor, NEO aduce o alternativă inovatoare la țigările tradiționale, combinând tehnologia de ultimă oră cu tutunul de înaltă calitate.

Istoria brandului NEO

Brandul NEO face parte din portofoliul British American Tobacco, unul dintre cei mai mari și mai respectați producători de tutun din lume. De-a lungul anilor, BAT a fost un pionier în dezvoltarea de soluții alternative pentru fumători, contribuind la evoluția industriei cu produse care reduc riscurile asociate fumatului tradițional. NEO a fost lansat ca parte a acestei viziuni, oferind o experiență de fumat modernă și rafinată.

Tehnologia și calitatea produselor NEO

Produsele din tutun încălzit NEO sunt concepute pentru a funcționa perfect cu dispozitivele GLO, utilizând tehnologia de încălzire pentru a oferi o experiență unică. Spre deosebire de țigările tradiționale, care ard tutunul, produsele NEO îl încălzesc la o temperatură mai joasă, generând un aerosol care conține nicotină și arome, fără a produce fum sau cenușă. Acest proces inovator reduce expunerea la substanțele toxice generate de arderea tutunului, oferind o alternativă mai curată și mai puțin dăunătoare.

Avantajele produselor pe bază de tutun încălzit

Produsele din tutun încălzit NEO prezintă numeroase avantaje comparativ cu țigările tradiționale:

  • Mirosul și fumul: Produsele din tutun încălzit generează un aerosol care se disipă rapid, fără mirosul persistent și fumul neplăcut asociat țigărilor tradiționale.
  • Confort și discreție: Fără fum și cenușă, produsele NEO sunt mai discrete și mai convenabile, fiind perfecte pentru utilizarea în spații închise sau publice.
  • Arome intense: Tehnologia de încălzire păstrează aromele naturale ale tutunului, oferind o experiență gustativă intensă și plăcută.

Descoperă experiența NEO pe Luzan

Pe site-ul nostru, te invităm să descoperi întreaga gamă de produse NEO, compatibile cu dispozitivele GLO. Fiecare produs este conceput pentru a oferi o alternativă superioară și modernă la fumatul tradițional, combinând inovația tehnologică cu tutunul de cea mai bună calitate.

...mai mult
Luzan