Luzan Business
0

Filtre

Filtrele disponibile pe Luzan au rolul de a îmbunătăți experiența fumatului prin reducerea cantității de gudron și alte substanțe nocive inhalate. Poți alege dintre mai multe variante:

  • Filtre Slim: Aceste filtre sunt ideale pentru fumătorii care doresc să reducă cantitatea de tutun consumată în fiecare țigară, fără a compromite calitatea fumului. Filtrele slim oferă un echilibru perfect între filtrare și gust, asigurând o experiență de fumat satisfăcătoare și mai puțin nocivă.
  • Filtre Ultra Slim: Pentru cei care preferă o țigară și mai subțire, filtrele ultra slim sunt opțiunea perfectă. Acestea oferă o filtrare eficientă într-un format mai compact, fiind ideale pentru fumătorii care doresc să minimizeze inhalarea de substanțe nocive.
  • Filtre Mentolate: Dacă ești în căutarea unei note de prospețime în fiecare puf, filtrele mentolate sunt alegerea ideală. Acestea nu doar că reduc cantitatea de gudron inhalată, dar adaugă și o aromă răcoritoare de mentă, transformând fiecare țigară într-o experiență plăcută și revigorantă.

Pentru țigări rulate uniform și compact, îți recomandăm aparatele de rulat.

...mai mult
Luzan