Luzan Business
0

Termeni si conditii

Acest site este operat de Luzan Logistic Srl

Luzan Logistic Srl este o persoană juridică română, cu sediul social în Bucuresti, Strada Putul lui Zamfir, Nr. 53, Camera Nr. 1, Mezanin, având codul de înregistrare fiscală RO2384021, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. : J40/5923/02.05.2018, denumită în continuare “Luzan Logistic Srl”.

Orice persoană care accesează site-ul www.Luzan.ro și se înregistrează în mod valabil, comunicând Luzan Logistic Srl toate datele necesare, va fi denumită în continuare “Utilizator”.

Orice utilizator a transmis si finalizat o comanda cu privire la unul din produsele puse in vânzare pe site-ul www.Luzan.ro va fi denumit in continuare “Client”.

Prin accesarea site-ului www.Luzan.ro toți utilizatorii consimt sa respecte termenii si condițiile prezentate mai jos, precum si legislația aplicabilă in domeniu.

Definitii si termini:

In cadrul acestui regulament de utilizare vor fi folositi urmatorii termeni:

  • Vanzator – Luzan.ro
  • Client – persoana juridica sau fizica rezidenta pe teritoriul Romaniei ce efectueaza o comanda.
  • Utilizator – orice persoana juridica sau fizica rezidenta pe teritoriul Romaniei la care se activeaza un cont-client, activare efectuata dupa reguli interne.
  • Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client privind istoricul comenzilor, produse si servicii adaugate in Wishlist privind comanda viitoare.
  • Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat/selectat in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, clientului.
  • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si client prin care clientul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona produse si servicii de pe site si sa efectueze plata acestora.
  • Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si client, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.
  • Utilizarea abuziva – reprezinta utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii luzan.ro

UTILIZATORII / CLIENTII acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.Luzan.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a acestui site web, care este detinut si administrat de Luzan.ro, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos. Administratori acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare. Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.Luzan.ro

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.Luzan.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al Luzan.ro a oricaror elemente apartinand site-ului se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Luzan.ro si a furnizorilor/producatorilor de drept a produselor , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Stocul produselor

Nu garantam stocul produselor afisate pe Luzan.ro si nu ne asumam raspunderea asupra acestui fapt.

GARANTII

1.1. Toate produsele comercializate pe site, beneficiază de condiții de garantie conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor, producatorul fiind unic responsabil pentru eventuale lipsuri, deficiente, neconformitati, etc., enumerarea avand caracter exemplificativ, aceasta cuprinzand in esenta toti factorii avand legatura directa cu producatorul.

1.2. Produsele comercializate de Luzan.ro sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producător in parte.

1.3. Luzan.ro poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

1.4. De asemenea, orice reclamație privind deficiente ale produsului/produselor achiziționate pot fi făcute direct pe adresa sales@luzan.ro sau la sediul Luzan.ro in termen de 14 zile de la recepție.

RASPUNDEREA Luzan Logistic SRL

1.1. Luzan.ro nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nicio pierdere a Utilizatorului sau a Clientului in situația in care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termeni si condiții sau de nerespectarea Contractului si celorlalte instrucțiuni menționate pe site.

1.2. Luzan.ro nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe site.

1.3. Luzan.ro nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul/Clientul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Luzan.ro a oricăreia din obligațiile sale conform Contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor respective după livrare si, in special, pentru pierderea produselor.

1.4. Luzan.ro nu raspunde in fata niciunui client/utilizator pentru eventuale solicitari in afara termenilor si conditiilor de fata, nu poate fi raspunzator pentru niciun fel de eventual prejudiciu, material sau de alta natura, care ar deriva, direct sau indirect, din fapte ori alte imprejurari care nu au fost mentionate in prezenta sectiune de Termeni si Conditii.

Informaţii privitoare la livrare:

Societăţi de curierat

Livrarea se poate face cu o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de maxim 5 zile lucratoare de la expedierea comenzii. În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii. În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin e-mail sau telefonic de către noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veţi fi inștiinţat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriti şi sunteţi de acord cu acest lucru.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei in vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului şi vom fi inştiinţaţi în termen de 24 ore de la primirea coletului.

Dacă aveţi de facut modificari la comandă sau adresa dvs. nu este cea corectă, ne puteţi contacta la telefon 0786755000

Plăți

Plata în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, în cazul livrării produselor de către curieri, către comisionarul care efectuează livrarea.

Transfer bancar / Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Luzan Logistic, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări sau pe e-mail. Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii, în contul de mai jos, a proformei emise.

În cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie să prezinte ştampila firmei sau o împuternicire semnată.

Nume firma: Luzan Logistic srl
Cont lei: RO85BRDE200SV51607832000 deschis la BRD GROUPE SOCIETE GENERALE
Cod unic inregistrare: RO2384021

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual Luzan.ro.

Luzan