Luzan Business
0

Cum se livrează?

Produsele comandate vor fi livrate prin intermediul serviciilor de curierat puse la dispoziție de FAN Courier. Din momentul plasării comenzii, aceasta va fi livrată la adresa menționată de dumneavoastră în termen de 2-4 zile lucrătoare.


1. Cum pot fi sigur dacă am plasat corect comanda?

Pentru a verifica dacă comanda dumneavoastră a fost efectuată corect, verificați dacă ați primit confirmarea de comandă pe e-mail sau logați-vă pe luzan.ro și accesați secțiunea „Comenzile mele”.


2. Cum se efectuează livrarea?

În momentul plasării comenzii, puteți alege ca produsele să fie expediate la adresa dorită. Veți fi notificat în ziua livrării printr-un SMS de la curier, care va conține informații despre coletul dumneavoastră și datele de contact ale curierului.

Statusul comenzii dumneavoastră poate fi urmărit pe www.fancourier.ro folosind numărul de urmărire alocat acesteia.


3. Cum poate fi urmărită comanda?

Pentru a urmări comanda dumneavoastră, deschideți confirmarea de expediere primită pe e-mail și accesați link-ul de tracking.


4. Adresa de livrare poate fi diferită de adresa de facturare?

Da, puteți solicita livrarea comenzii la o altă adresă decât cea de facturare. Selectați metoda de plată și introduceți adresa de livrare dorită în secțiunea „Adresă de livrare”.


5. Ce se întâmplă dacă nu ești găsit la adresa de livrare menționată?

În cazul în care nu veți fi găsit la adresa menționată în comandă, curierul vă va notifica și va încerca a doua livrare. Coletul va fi returnat automat în termen de 7 zile calendaristice de la data predării către FAN Courier, în cazul în care livrarea nu a fost finalizată.

De asemenea, puteți solicita curierului ridicarea coletului de la sediul firmei cel mai apropiat de adresa dumneavoastră.

Luzan