Luzan Business
0

Politica de retur

Condiții generale pentru returul produselor vândute de Luzan Logistic SRL:

RETURNAREA PRODUSELOR

1.1 In functie de natura produselor, orice client persoana fizica (consumator) sau persoana juridica, are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră în termen de 14 zile din ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a bunului.

1.2 Clientul va suporta cheltuielile directe de returnare ale produselor cumparate de la Luzan Logistic Srl.

1.3 Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

1.4. Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, etichete lipsa, timbre lipsa, folii lipsa, etc. Luzan Logistic Srl va avea dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea sau daca diminueaza suma returnata, proportional cu deficienta constatata la returnare. Renunțarea la contract și restituirea produsului se va face în conformitate cu instrucțiunile prezentate la Anexa B din OUG 34/2014.

1.5. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, Luzan Logistic Srl va rambursa contravaloarea acestuia in cel mult 14 de zile de la primirea produselor, cu exceptia cazului in care se constata ca produsul returnat prezinta lipsuri, deficiente, deteriorari, etc, situatie in care pretul se va reduce proportional.

1.6. Denunțarea contractului in mod repetat, fara justificare reala, va putea fi considerata un abuz.

1.7. In orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeași stare, sigilate, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si împreuna cu toate documentele care l-au însoțit (factura, bon fiscal sau alte documente), aceste conditii fiind cumulative, lipsa uneia dand dreptul furnizorului de a refuza returnarea si restituirea pretului.

1.8. Acele produse la care producatorul impune conditii speciale de depozitare NU vor fi acceptate pentru returnare de catre Luzan Logistic Srl, in conformitate cu OUG 34/2014 Art. 16 Lit. d).

1.9. Prevederile prezentului capitol se completează cu dispozițiile O.G. 34/2014, in cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Pentru orice alte detalii sau neclarităţi privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactaţi completând formularul de contact, sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.Luzan.ro

Luzan